BEMUTATKOZÁS:                                                                  Dr. Rosner Gyula kisállatgyógyász szakállatorvos vagyok.   
1968.08.15-én születtem Székesfehérváron.

Gyerekkorom Szekszárdhoz kötött, itt végeztem el általános és középiskoláimat kiváló eredménnyel.

1992.11.06-án kaptam kézhez diplomámat az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Ezzel egy időben elnyertem a Dr. Komáromy János Állatsebészeti Alapítvány első díját.
Ekkor kezdő állatorvosként kerültem Székesfehérvárra, az Állatorvos-tudományi Egyetem Gyakorló Klinikája Kft-hez, mint gyakornok.

Egy év eltelte után magánállatorvosként kezdtem el dolgozni. Kezdetben két másik állatorvossal közösen működtettünk egy kisállat praxist, majd önállósodtam. Immáron több, mint 10 éve teljesen önállóan működtetem állatorvosi szakrendelőmet.
2000-ben kaptam kézhez kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomámat.
A 2007-s évtől nagyarányú fejlesztésbe fogtunk. Egyrészt elkezdtünk a Hill’s állateledelekkel foglalkozni, másrészt az állatorvosi praxishoz építettünk egy állatgyógyszertárat. A 2009. év végére egy olyan komplexumot hoztunk létre, ahol mindent egy helyen meg lehet találni, mindeközben a családias hangulatot is megőrizzük.

Elvek, hivatástudat

Amikor arról kérdeztek annak idején az Egyetemi felvételin, hogy miért pont az Állatorvosira adtam be a jelentkezésemet, akkor megdöbbentem a kérdésen, és egyszerűen csak annyit válaszoltam: „Nem tudom, soha nem merült fel, hogy másképp legyen!”

Pedig a családunk nem egy tradicionális állatorvosi család, hiszen csak egy nagyon távoli rokonunk űzte ezt a szakmát. Emlékszem Nagyanyám mindig ezzel bíztatott. Ha majd végzel (ekkor kb. még 15 év hiányzott ehhez), akkor megkeressük Szerencsen Győző bácsit, biztosan segít az elindulásban. Persze akkor még egészen más tevékenység kapcsolódott az állatorvosi szakmához, mint manapság.

Azt hiszem ez valami keveréke az állatszeretetnek, a gyógyítás misztikumának és az önállóságba vetett hitnek.

Természetesen soha nem felejtem el azt a régi latin közmondást, hogy „az orvos kezel, a természet gyógyít” (Medicus curat, natura sanat)!

Ez az alapelv folyamatosan meghatározza munkámat, tudatosan arra figyelek, hogy az állatok immunrendszerét (vagyis a természet védekező mechanizmusait) maximális munkára bírjam.